Logo

Andebryst med selleriråkost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(frokost)

 

1 stykke andebryst ca. 200 g
1 spsk olie
500 g knoldselleri
375 g madæbler
Saft af 1 citron
50 g valnødder
2 spsk mayonnaise
1 ½ dl yoghurt
1 spsk sukker
½ salathoved
Citronmelisseblade

Kødet steger i olie først 10 minutter med skindet nedad, derefter 5 minutter på den anden side.
Tages af panden og krydres med salt og peber.
Selleri skrælles og skæres i tynde skiver og derefter i små stænger. Æbler skæres i stænger.
Selleri og æbler dryppes med citronsaft. Valnødder hakkes.
Mayonnaise røres med yoghurt og smages til med salt, peber og sukker. Dressingen blandes med nødder, selleri og æble.
Salaten deles i blade og anrettes på et fad.
Æble sellerisalaten lægges over.
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes ved siden af salaten.
Pyntes med strimler af citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her