del af buffet til ca 40 personer.
1 kg torskefilet
1 kg mørk sejfilet
2 fed hvidløg
2 mellemstore løg
3 citrongræs
25 g skrællet ingefær
2 røde chilier
6 æg
2 spsk brun farin
100 g hvedemel
1 spsk sambal oelek
6 spsk fiskesauce
olie til stegning
salt og peber
Skær fisken i mindre stykker; kom dem i en blender, og blend til fars.
Finthak løg, citrongræs, hvidløg, ingefær og chili; bland de finthakkede ingredienser, og rør dem derefter i fiskefarsen.
Tilsæt æg, brun farin, hvedemel, sombol oelek, salt og peber og fiskesauce.
Steg en lille prøve, og smog, om der skal mere salt og peber eller chili i.
Form farsen til små frikadeller ved hjælp af en ske, og steg dem gyldne i olie.
Kan tilberedes dagen før og evt. lunes let før servering.