Logo

Lakseruller med skalddyrssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 300 g laksekød uden skind og ben
1 ½ dl piskefløde
2 æggehvider
1 ½ spsk Maizena
1 tsk salt
1 spsk sherry
½ tsk paprika
½ l fiskesuppe eller bouillon
 
Sauce:
20 g margarine
2 ½ spsk hvedemel
3 dl fiskesuppe eller ½ vand og ½ tør hvidvin
½ dl fløde
200 g rejer eller krabbekød eller halvt af hver
salt, peber
 
Laksekødet mixes i blender eller foodprocessor med piskefløde,
æggehvider, Maizena og salt. (evt over 2 gange).
Farsen smages til med sherry og paprika.
Farsen formes med en ske til aflange boller der koges ca 5 min i
fiskesuppe.
 
Saucen:

Margarinen smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne under piskning.
Fløde og rejer eller krabber kommes i saucen.
Smages til med salt og peber og tilsættes laksebollerne.
Serveres flûtes og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her