1 kg kyllingelår
2 dl yoghurt naturel
1 ½ tsk salt
1-2 friske røde chili
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
1 tsk stødt koriander
1 stor tomat i tern
1 løg i tern
saft og kød af 1 lime
2 spsk smagsneutral olie
frisk koriander rød peber og forårsløg til pynt
Alle ingredienserne blandes til en marinade, som kyllingelårene vendes i.
Trækker op til 2 timer.
Læg lårene med al marinaden i et ovnfast fad, og sæt dem i en kold ovn, som varmes op til 200°C.
Retten skal have ca. 1 time og 30 min. - vend lårene når halvdelen af tiden er gået.
Så bliver de både sprøde og saftige.
Pynt med hakket frisk koriander, rød peber og forårsløg.
Server evt. med en grøn salat, Raita og naan-brød.
Retten kan også bruges som et godt indslag på en buffet.