Logo

Kyllingelår i krydret yoghurtmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kyllingelår
2 dl yoghurt naturel
1 ½ tsk salt
1-2 friske røde chili
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
1 tsk stødt koriander
1 stor tomat i tern
1 løg i tern
saft og kød af 1 lime
2 spsk smagsneutral olie
frisk koriander rød peber og forårsløg til pynt

 
Alle ingredienserne blandes til en marinade, som kyllingelårene vendes i.
Trækker op til 2 timer.
Læg lårene med al marinaden i et ovnfast fad, og sæt dem i en kold ovn, som varmes op til 200°C.
Retten skal have ca. 1 time og 30 min. - vend lårene når halvdelen af tiden er gået.
Så bliver de både sprøde og saftige.
Pynt med hakket frisk koriander, rød peber og forårsløg.
Server evt. med en grøn salat, Raita og naan-brød.
Retten kan også bruges som et godt indslag på en buffet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her