Logo

Hvidløgsaïoli til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.
8 fed hvidløg
12 pasteuriserede æggeblommer
saft af 2 citroner
¾ l. smagsneutral olivenolie
1 spsk sukker
salt og peber

Finthak eller pres hvidløgsfeddene.
Pis ægeblommerne med saften fra citronerne samt sukker og salt og peber.
Rør derefter olien i, lidt od nongen, så aïolien ikke skiller.
Det er vigtigt, at æggeblommerne og olien har somme temperatur, ellers risikerer du,
at aïolien skiller.
Rør nu hvidløget i, og smog til med salt og peber.
Kan tilberedes dogen før og opbevares på køl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her