Logo

Fisketerrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her har du en herlig fisketerrine, der kan skæres i skiver og tallerkenanrettes eller som pynter godt på tag-selv buffeten.

500 g fiskefilet (lys fisk)
2 – 3 tsk salt efter smag
1 æggehvide
½ l piskefløde
hvidt peber
1 form med slip-letbelægning (rumindhold 1 – 1 1/4l)

Fiskefileten skæres i små terninger og findeles i en blender eller foodprocessor sammen med salt og æggehvide.
Farsen afkøles i køleskab i ca 1 time og røres derefter med fløden, smages til med peber, hældes i formen. Pensl overfladen med olie, dæk formen til og stil den i køleskabet i 1 time før du bager den i vandbad (løftes lidt op ved at stille den på en rist i vandbadet). Hæld kogende vand ved, så det står mindst op til halvdelen af formen.
Bag ved 150ºC i ca 60 – 70 minutter til farsen føles fast.
Køles ned og kan derefter skæres i ca. 15 – 17 skiver.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 13.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her