Logo

Citrussalat med ingefær og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer måske bedst til brunch

4 røde grapefugter
5 appelsiner

Lage:
170 g sukker
1 cm fint reven frisk ingefær
1 dl vand
5 kviste mynte

Skær skrællen af citrusfrugterne, så kødet fritlægges.
Skær frugterne i skiver, så der dannes fine cirkler med mønster fra frugtkødet.
Læg grape- og appelsinskiver skiftevis på et fad.
Kog sukker, ingefær og vand sammen, til det ikke længere bobler vildt, men stadig er glasklart.
Hæld lagen over frugten, når den er afkølet, og pynt med mynteblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (12 stemmer)
Siden er blevet set 10.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her