Logo

Aubergine-og squashcrostini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Passer fint på en buffet eller som snacks til drinks. 12 stk
 
1 dl olivenolie
2 pressede fed hvidløg
½ tsk salt
1 tsk urtesalt
1 grøn squash
1 gul squash
1 aubergine
6 store (halveres) eller 12 små skiver italiensk landbrød
200 g mozzarella
6 soltørrede tomater i olie
basilikum
 
Bland olien med hvidløg, salt og urtesalt.
Skær begge squash samt auberginen i 12 skiver hver.
Rist eller grill brødskiverne, til de er gyldenbrune.
Pensl brødene med olieblandingen.
Pensl også squash- og aubergineskiverne med olien og grillsteg dem.
Læg grønsagsskiverne oven på hinanden på brødskiverne.
Skær tomaterne i stykker og fordel dem og osten ovenpå.
Pynt med basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her