Logo

Rejer sprøde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer sprøde


Herlige, varme rejer som desuden er meget hurtige at lave. Server som en anderledes frokost og få tid tilovers til at slappe af. Spar tid • Fransk, usødet sennep giver meget smag og få kalorier • Indeholder kun 240 kalorier/portion.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 5 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Sprøde rejer:

2 spsk fransk, stærk, usødet sennep

1 spsk hakket frisk persille

450 g pillede kæmperejer

5 spsk mager mayonnaise

1 spsk friskpresset citronsaft

⅛ tsk Tabasco

1 dl rasp

½ tsk tørret estragon

½ tsk salt

olie til pladen

*

 

Fremgangsmåde:

1 Tænd for grillen. Beklæd en plade med aluminiumsfolie og smør folien med olie.

 

2 Bland mayonnaise, sennep, persille, citronsaft og Tabasco i en skål. Bland det godt.

 

3 Bland rasp, estragon og salt i en dyb tallerken.

 

4 Dyp rejerne i mayonnaise-blandingen så de bliver helt dækkede.

Paner dem derefter i raspblandingen.

Tryk lidt til, så raspen sætter sig fast og dækker rejerne helt.

 

5 Læg rejerne på den forberedte plade.

Grill dem 10 cm fra varmen, til de er gyldne, ca. 5 min, vend dem en gang.

Anret rejerne med salat og citron og server dem varme.

 

Tips & råd

 

Anvend en kniv eller en rejepiller når du skal pille frosne rå rejer. En rejepiller er et redskab, som kan købes i specielle butikker.

Vend rejerne under grillningen, så de får fin farve på begge sider. Anvend gerne en tang for lettere at få fat om rejen.

 

VARIATION: Erstat rejerne med kammuslinger eller hummerhaler.

Rejerne er også gode at servere som snacks til en drink eller som en forret.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 240 = kJ 1008

Kulhydrat 13 g Protein 29 g Fedt 8 g (30%) Fibre 1 g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her