Logo

Pocheret østers med stegt røget marv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
5 personer
 

# Ingredienser

100 g oksemarv
1 liter vand
90 g salt
Hvedemel
Olie
5 østers
Stiftpisket cremefraiche
Kørvel
Syltet citron

* Tilberedning

Kog vand og salt op og køl af.
Læg marven i saltlagen i 3 dage og koldryg den heref­ter i 24 timer. 
Skær 5 skiver marv a ca. 1 cm, vend i hvedemel og steg dem sprøde i olie. 
Pocher østerserne i egen saft.
Anret de pocherede østers oven på marvskiverne, sæt dem på en ske og slut af med stiftpisket cremefraiche vendt med hakket syltet citron og kørvel.

 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her