150 g ærter, dybfrost
2 tomater
1 rød peberfrugt
4 fed hvidløg
2 kaninlår (ca. 500 g)
1 kylling (ca. 1 kg)
250 g blæksprutteringe
12 blåmuslinger
6 spsk olivenolie
salt
7,5 dl hønsebouillon
1 tsk safrantråde
1 spsk paprika, edelsüss
400 g paellaris
400 g upillede ukogte rejer
Lad ærterne tø op.
Overhæld tomaterne med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær tomaterne i tern.
Gør peberfrugten i stand, og skær den i strimler.
Pil hvidløgene, og hak dem.
Skær kødet fra kaninlårene, og skær det i tern.
Del kyllingen i 6 dele, skær brystfileten løs, og skær den ud i stykker.
Skyl blæksprutteringene i koldt vand, og lad dem dryppe af.
Skrub muslingerne godt, og kasser åbne skaller.
Lad muslingerne dryppe af i en sigte.
Varm 4 spsk olie op på paellapanden, og brun strimler af peberfrugt godt heri.
Tag dem af panden.
Brun kyllingestykker og -kød i cirka 10 min i den varme olie.
Kom hvidløg og kaninkød i, og lad det stege med i ca. 5 min.
Krydr, og tag det af panden.
Kom resten af olien på panden, og brun blæksprutteringe, muslinger og tomater heri.
Kom atter kødet på panden, og rør omhyggeligt risen i.
Kom safran og paprika i den varme bouillon, og tilsæt denne.
Lad paellaen stege videre i ca. 15 min ved høj temperatur.
Skyl rejerne, dup dem tørre, og læg dem oven på paellaen.
Placer ligeledes strimlerne af peberfrugt dekorativt.
Sænk varmen, og lad paellaen stege i yderligere 8 min.
Tag panden fra varmen, dæk den med en avis, og lad retten trække i endnu nogle min.