4 personer
4 friskkogte krabber
60 g skovsyre eller brøndkarse
1 spsk reduceret balsamisk æbleeddike (2 dl eddike kogt ned til 1 spsk )
Krabber koges i havvand. Mariner kød fra kløerne med indmad fra hovedet!
Dildolie:
1 bdt dild
1 ½ dl rapsolie
Blancher dilden i kogende saltet vand i 30 sekunder og kør til en fin sauce på blender med olien.
Tesauce:
2 dl te
1 spsk smør
Citronsaft
Salt
Varm teen med smør og lidt citronsaft og smag til med salt.
Blend saucen skummende umiddelbart før servering.
Selleriknold:
1 knoldselleri
Æbleeddike
Rapsolie
Salt
Skær sellerien i ultratynde store skiver og mariner i 2 timer i olie. eddike og lidt salt.
Pak det marinerede krabbe kød ind i selleriskiverne.
Pynt med skovsyre eller brøndkarse.