Logo

Kogning af hummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogning af hummer

Her er foto af levende hummer. Nedenfor er foto af kogt hummer (altså bliver den rød)


# Ingredienser

2 levende hummere 
4 l. vand 
1 dl groft salt 
3 bdt dild

* Tilberedning

Bring vand i kog med salt og dild.
Kom hummeren i det spilkogende vand med hovedet først.
Læg låg på gryden og bring vandet i kog igen, før den næste hummer kommes i.
Dæmp varmen så vandet lige småkoger og kog i 5 min pr. 450 g plus 3 min for hver ekstra 450 g 
Farven på hummerene vil nu skifte fra sort til rød.
Lad hummerene køle lidt af i kogevandet.
Læg dem derefter i let pres mellem to spækbrætter, så halerne bliver rettet ud.

Kogning af hummer


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (13 stemmer)
Siden er blevet set 13.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her