Server en lille rejehapser før middagen - let, lækkert og hurtigt - andet godt brød kan også bruges
4 personer. Arbejdstid: 15 min.
#
Rejesalat
150 g frosne rejer
1 lille rødløg
1-2 stilke bladselleri
1 lille fennikelknold
4 spsk mayonnaise
2 spsk kvark eller skyr
1 spsk ketchup
2 tsk chilisauce
salt og peber
Tilbehør:
4 skiver groft knækbrød eller andet brød
4 salatblade
dild
*
Lad rejerne tø op.
Pil rødløget, og hak det fint.
Rens bladselleri og fennikel, og snit dem fint.
Rør mayonnaise godt sammen med kvark, og smag til med
ketchup, chilisauce, salt og peber.
Vend grønsagerne og de afdryppede rejer i dressingen tag
evt. lidt rejer fra til pynt.
Anret salatblade og rejesalat på knækbrød.
Kværn peber over og pynt med dild.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin