De frosne kæmperejer er velegnede, til at grille. Lad dem tø
op i køleskabet, pil dem og mariner dem før stegning. Arbejdstid: 20 min.
Marinering: 20 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene
så halver portionen.
#
14-16 rå kæmperejer (400-500 g)
8 cherrytomater
1 squash (skiver eller terninger)
50-75 g fetaost
bredbladet persille
salt og peber
Marinade:
1 fed hvidløg (finthakket)
1 chili (finthakket)
1 usprøjtet citron, revet skal og saft af
2 spsk olie
Tilbehør: brød
*
Pil rejerne, men lad haleskjoldet sidde.
Marinade: Rør hvidløg og chili sammen med revet citronskal,
citronsaft og olie, salt og peber.
Vend rejerne i halvdelen af marinaden og lad dem trække 20
min.
Træk rejer på spid sammen med tomater og squash.
Steg spiddene på en varm grill eller grill-pande, 3-4 min.
på hver side.
Anret på 2 tallerkener og dryp med resten af marinaden.
Drys smuldret feta og hakket persille over og server med
brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin