6 zapallitos (runde squash)
1 mellemstort hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk olivenolie
2 ½ dl granola (fuldkornsrasp)
125 g røde linser kogt i ca. 30 minutter
1 spsk hakket persille
¼ tsk basilikum
¼ tsk estragon
¼ tsk rosmarin
salt, peber
1 ½ dl grønsagsbouillon
Kog de 6 zapallitos i saltet vand i ca. 10 minutter, til de er knap møre.
Skær et tyndt låg af, skrap pulpen ud og hak den.
Sæt squashskallerne med bunden i vejret, så væden kan løbe fra.
Svits imens løg og hvidløg i olivenolie, tilsæt squashpulp, rasp, de kogte linser og krydderurter.
Lad det simre i 5 minutter.
Squashskallerne pensles med smør, fyldes med linseblandingen og sættes i et lavt ovnfast fad med bouillon i bunden.
Squashlågene sættes på, og retten bages ved 200ºC i 20 minutter.