500 gram kyllingebryst
Marinade af:
2 dl letmælksyoghurt naturel
1 spsk friskrevet ingefær
1 fed presset hvidløg
½ tsk stødt kardemomme
1 ½ tsk stødt spidskommen
salt
Desuden:
3 dl letmælksyoghurt naturel
2 spsk olivenolie
3 dl couscous eller ris
4 tomater
1 rødløg
Tilbehør: 4 lune pitabrød skåret i mindre stykker
Kødet skæres i ca. 4 cm tykke skiver.
Yoghurten blandes med krydderier og kødet vendes med yoghurten.
Kødet marineres i mindst 2 timer, bedst hvis det marinerer natten over i
køleskabet.
De 3 dl yoghurt afdryppes i et kaffefilter (tager ca. 1 time).
Kødet afdryppes godt og vendes med olie.
Nu lægges stykkerne på en rist og grilles i ovnen ca. 15 minutter, indtil
de er gennemstegt.
Couscoussen tilberedes efter anvisning på pakken, og lægges herefter på et fad med kyllingestykkerne lagt over.
Fadet pyntes med tomater og rødløgsringe.
Den afdryppede yoghurt og lune pitabrød serveres til.