Logo

Vildsvinefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g vildtfars
en halv pakke bacon
1 løg
2 dl fløde
1 æg
1 tsk salt
peber
1 tsk merian
 
Steg baconen let, til det får lidt farve og tag det fra.
Dæmp varmen og svits løget let.
Bland fløde, æg, salt, peber og merian.
Bland i farsen sammen med bacon og løg.
Rør godt - farsen er meget løs.
Form små flade bøffer, som steges på høj varme nogle minutter på hver
side.
Steg panden af med noget vand, til skysauce.
Server kartoffelmos til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 6.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her