Logo

Vagtel med gåselever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Vagtler
250 g smør
evt. ½ l piskefløde og Maizena
portvin, armagnac, sherry eller calvados
 
Vagtlerne steges langsomt i smør, i kasserolle eller lignende.
Steges efter brystet, der skal være rosa.
Når de er færdigstegt tages lårene og ryggen af.
Dette kommes tilbage i kasserollen, hvor det simrer stille i ca. 10 min.
Nu kan der enten tilsættes piskefløde eller vand.
Ved piskefløde jævner det sig selv.
Hvis vand tilsættes, skal der jævnes med Maizenamel.

Nu kan der tilsættes portvin, armagnac, sherry eller calvados.
 

Tilbehør:
 En cruton af valnøddebrød ristes i smør. Derpå lægges en skive gåselever,
og det rosastegte vagtelbryst. Brystbenet skal være på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her