Hakket oksekød
Kartofler
Fetaost i tern
Græsk yoghurt
Purerede tomater
timian
kanel
cayenne peber
salt og peber
olie
hvidløg
Skræl 1 kg kartofler, skær dem i skiver og kog dem i saltet vand i ca. 15
min.
Svits oksekødet i noget olie på stegepanden.
Tilsæt 1-2 stk presset hvidløg.
Dernæst tilsættes de purerede tomater samt 1-2 tsk kanel og 1-2 tsk
timian og 1-2 tsk cayenne peber samt salt og peber efter behov.
Lad det hele stå op boble et par minutter.
Tilsæt nu de kogte kartofler og vend dem forsigtigt ned i "suppedasen".
Derefter hældes det hele over i et ovnfast fad.
Smuldr fetaosten ned i den græske yoghurt, tilsæt en lille skvat olie og en smule salt. Dernæst hældes blandingen af feta og yoghurt over retten og stilles i ovnen i ca. 45-50 min v/225°C.
Lad retten stå og samle sig i ca. 5 minutter før den serveres.
Tips: Man kan selvfølgelig selv korrigere hvor stærk man ønsker denne ret skal være, men den smager himmelsk og kradser en lille smule på tungen. Nyd evt. en god krydret rødvin til.