500 g kalkun i tynde strimler
2 løg skåret i halve ringe
1 dåse ananas i tern (excl. saft)
1 dl ananassaft fra dåsen
½ grøn peberfrugt i tern
½ rød peberfrugt i tern
½ dåse bambusskud (excl. væske)
1-2 spsk stærk mangochutney
4-5 spsk karry (strøgne)
2 spsk tomatpuré
olivenolie
salt
Brun kalkunkødet i olien og tag det op.
Derefter "klares" løgene og tages ligeledes op, hvorpå karryen "brændes af".
Kød og løg hældes tilbage i gryden sammen med tomatpuré, ananasjuice, mangochutney, salt og halvdelen af peberfrugterne og ananasstykkerne.
Lad det stå og simre et godt stykke tid.
Saucen kan evt. jævnes.
10 minutter før servering tilsættes de sidste stykker ananas og peberfrugt og 2-3 minutter før tilsættes bambusskud.
Pyntes evt. med frisk peberfrugt.
Serveres med ris.