Logo

Toscana-ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Toscana-ærter

1 pakke maskinskåret, røget bacon

4 løg

800 g friske, bælgede ­ærter

hvidløgssalt

¼ tsk basilikum

friskkværnet peber

Tilbehør: rugbrød

*

Klip baconskiverne i smalle strimler på tværs og rist dem sprøde på tør pande.

Tag dem op og lad de udskivede løg snurre i fedtet uden at tage ret meget farve.

Tilsæt de bælgede ærter og drys med hvidløgssalt, basilikum og peber.

Dryp med 3 spsk vand og læg låg over.

Lad det dampe for svag varme i 5-7 minutter.

Rør bacon­strimlerne i retten umiddelbart før serveringen.

Server rugbrød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her