Logo

Tortillawraps med rejer og majs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tortillawraps med rejer og majs

 

Tortillaer kan købes i de fleste supermarkeder. Med en god tomatsauce og fyld af rejer, majs og peberfrugt bliver det nemme måltid sikkert familiens nye livret.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/stege/bagetid: 25 min.

 

#

Tomatsauce:

1 løg

1 spsk olie

2 fed hvidløg

1 dåse hakkede tomater

½ tsk cayennepeber

salt

 

Fyld:

2 porrer

1 grøn peberfrugt

1 spsk olie

1 tsk stødt spidskommen

200 g majs

300 g optøede rejer

 

Desuden:

8 små tortillawraps

100 g revet cheddarost

½ icebergsalat

*

 

Tomatsauce: Pil løget, hak det, og svits det i olien i en gryde.

Tilsæt presset hvidløg, tomater og cayennepeber, og lad saucen småkoge under låg, mens resten laves.

 

Fyld: Rens porrerne, og skær dem i skiver.

Rens peberfrugten, og skær den i terninger.

Svits porrer og peberfrugt i olien på en pande, til de er møre.

Tilsæt spidskommen, majs og rejer, og varm det hele hurtigt igennem.

 

VARM ovnen op til 200 °C.

Fordel fyldet på de 8 tortillawraps.

Rul wrapsene sammen om fyldet, og læg dem i et ovnfast fad.

Drys osten over, og varm dem i ovnen i ca. 10 min., til osten er smeltet.

 

SMAG tomatsaucen til, og server den til tortillawrapsene sammen med sprød salat.

 

TIPS: Server kogte ris eller sprøde tortillachips til, hvis retten skal mætte mere.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her