Salsa:
6 tomater (ca. 750 g)
1 finthakket rødløg (ca. 50 g)
½ dl finthakkede friske korianderblade
2 tsk finthakket chilipeber
1 dl friskpresset limesaft
½ tsk groft salt
Tortillas:
400 g wokstrimler af okseklump
1 spsk olie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 lille romainesalat fintsnittet (ca. 250 g)
1 agurk i tern (ca. 400 g)
3 groftrevne gulerødder (ca. 225 g)
100 g Apetina i tern naturel 3%
8 tortillas, usødede majs- eller hvedepandekager, 20 cm i diameter (ca 360 g)
Salsa: Halver tomaterne, skrab kernerne ud og hak frugtkødet.
Vend det sammen med rødløg, koriander, chili, limesaft og salt. Smag til.
Tortillas: Svits oksekødet i olie i en varm pande eller wok – gerne af et par omgange. Krydr godt med salt og peber.
Anret kød, salat, agurk, gulerod, ost og salsa i skåle og server med varme tortillas – ca. 10 min. ved 225°C - så kan alle kombinere, som de vil.
Tips: Wokstrimler kan erstattes med hakket oksekød 5-8% fedt.
Fryseegnet: Ikke afprøvet