Tortillas med fyld er et godt bud på en hverdagsklassiker.
Det er nemt, tager ingen tid at lave og ofte er det også en favorit blandt
børnene. Denne opskrift byder på masser af grønt med blandt andet hjertesalat
og en lækker hjemmelavet guacamole. Tid: 35 min. Til 4 personer
# Ingredienser til tortillas med krydret oksekød og
guacamole
3 dl jasminris
500 g hakket oksekød
1 tsk solsikkeolie til stegning
2 spsk mexicansk krydderi
1 dåse sorte bønner
1 tsk cayennepeber
salt
Salat:
2 hjertesalater
1 gul peberfrugt
½ bundt koriander
Guacamole:
2 modne avocadoer
1 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
1 spsk spidskommen
salt
Til servering:
8 tortillapandekager
frisk koriander
*
Sådan laver du tortillas med krydret oksekød og guacamole
Kog jasminris efter anvisningen på pakken.
Steg kødet i olie tilsat mexicansk krydderi.
Skyl bønnerne i en sigte, og lad dem stege med på panden
sammen med de kogte ris.
Krydr med cayennepeber og salt.
Salat: Skyl salaterne, og skær dem i tynde både.
Skyl og rens peberfrugten, og skær den i små tern.
Pluk koriander (gem lidt til pynt), og bland det hele
sammen.
Guacamole: Flæk avocadoerne, skrab kødet ud, og mos det med
en gaffel sammen med yoghurt.
Smag til med presset hvidløg, spidskommen og salt.
Servering: Lun pandekagerne som anvist på pakken.
Smør dem med guacamole, og top med oksekød, salat og plukket
koriander.