Logo

Torskesympfoni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,6 kg rengjort torsk
600 g bukser (torskerogn)
400 g torskelever.

Torskerogn pakkes i pergament, og bind for pakkerne.
Kog skånsomt i 15 minutter.
Torskelever kræver så skånsom behandling, at den blot lægges
ved torsken i de sidste 5 minutter.

Tilbehør:
Kartofler, ristet/ røget bacon, hakkede hårdkogte æg, hakket persille, hakkede syltede rødbeder, reven peberrod, smeltet smør, fiskesennep til den opbagte sauce, og rørt skarp sennep

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her