250 g Karolines Køkken kvark 1%
100 g finthakket piccalilly (sennepspickles)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
3 groftrevne pastinakker (ca. 300 g)
6 groftrevne gulerødder (ca. 300 g)
1 dl hakket frisk persille
2 dåser torskerogn (a ca. 200 g)
2 spsk smør og olie
Pynt: persillekviste
Tilbehør:
240 g ristet rugbrød
citronbåde
Server efter torskerognen:
250 g frugt, fx mandarinbåde - så har I et helt aftensmåltid
Rør kvark, piccalilly, salt og peber sammen i en skål.
Vend pastinakker, gulerødder og persille i og stil råkosten tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
Skær torskerognen i skiver.
Lad smør- og rapsolien blive gylden i en pande.
Steg torskerognsskiverne ca. 1 min. på hver side.
Server dem straks sammen med råkost, ristet rugbrød og citronbåde.
Tips: Den krydrede råkost smager også godt til en fiskefrikadelle af fx torsk og laks – eller til en stegt skinkemignon. En rest er dejlig til frokost næste dag. - Ikke fryseegnet.