Logo

Torsk i skjul

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g torskfilet
200 g rejer
1 dåse asparges
 ½ dl piskefløde
50 g hvedemel
50 g smør
 
Smelt smør og tilsæt hvedemel som en opbagning.
Tilsæt aspargesvæde og fløde og lad det simre lidt, det skal være tykt.
Tilsæt til sidst rejer og asparges. Læg toskefileterne i et ovnfast fad og hæld stuvningen over torsken.
Sættes i ovnen ved 200°C i 40 min.
Serveres med brød og kogte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her