500 g hakket magert oksekød
Hvedemel til panering
Vegetabilsk olie til stegning
2 spsk hakket frisk koriander
Jordnøddesauce:
1 spsk rød karrypasta
2 spsk grovkornet jordnøddesmør
1 spsk sammenpresset brun farin
1 spsk citronsaft
3 dl kokosmælk
Rul det hakkede oksekød til små kødboller og ven dem i et tyndt lag hvedemel.
Friter kødbollerne, til de er gyldenbrune og gennemstegte.
Dryp af på fedtsugende papir.
Jordnøddesauce:
Fjern det meste af olien fra panden, men lad 1 spsk blive tilbage.
Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut.
Tilsæt alle øvrige ingredienser, undtagen koriander og kog op.
Tilsæt kødbollerne og skru ned for blusset.
Lad retten simre i 5 minutter, til saucen begynder at jævne.
Drys koriander over retten og server.