Logo

Thai kødboller med jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket magert oksekød
Hvedemel til panering
Vegetabilsk olie til stegning
2 spsk hakket frisk koriander
 
Jordnøddesauce:
1 spsk rød karrypasta
2 spsk grovkornet jordnøddesmør
1 spsk sammenpresset brun farin
1 spsk citronsaft
3 dl kokosmælk
 
Rul det hakkede oksekød til små kødboller og ven dem i et tyndt lag hvedemel.
Friter kødbollerne, til de er gyldenbrune og gennemstegte.
Dryp af på fedtsugende papir.
 
Jordnøddesauce:

Fjern det meste af olien fra panden, men lad 1 spsk blive tilbage.
Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut.
Tilsæt alle øvrige ingredienser, undtagen koriander og kog op.
Tilsæt kødbollerne og skru ned for blusset.
Lad retten simre i 5 minutter, til saucen begynder at jævne.
Drys koriander over retten og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her