Logo

Tatare krebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 g tatare hvidløgsost
1 æg
½ dl mælk
½ spsk hvedemel
200 g magert hakket svinekød
200 g magert hakket kalvekød

Tatare hvidløgsost, æg, mælk, hvedemel, salt og peber røres til en jævn masse.
Kødet tilsættes og massen røres grundigt sammen.
Formes til 4 krebinetter.
Brunes på en varm pande (må ikke stege)
Krebinetterne pakkes ind i smurt folie og bages i en forvarmet ovn ca. 20 min. ved 250º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her