Logo

Tarteletter med høns og sølvbede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tarteletten kommer i mange variationer. De klassiske versioner er med kylling, høns, rejer og asparges. Her laves de med hønsekød, sølvbede (det samme som bladebede og mangold) og soltørrede tomater.

 

10 tarteletter.
2 dl hønsebouillon
1 skalotteløg
8 soltørrede tomater
200 g sølvbede
5 g citronskal
1 dl hvidvin
200 g kogt hønsekød, plukket

Citronskal skæres i tern og blancheres.
Sølvbede skæres i strimler.
Skalotteløg snittets fint, og de soltørrede tomater skæres i fine strimler, og steges ved svag varme til løgene er blevet klare.
Sølvbede og citronskal vendes i.
Hvidvinen hældes over og bringes i kog.
Grønsagerne skal nu simre et par minutter.
Hønsekødet lunes i bouillonen.
Når kødet er lunt, jævnes bouillonen med Maizena, som er rørt ud i koldt vand.
Efter jævning vendes grønsagerne i, og der smages til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her