# Ingredienser
2 svinemørbrad
1 tsk karry
Tilbehør:
2 løg
1 spsk frisk ingefær
1 spsk olie
½ tsk spidskommen
1 stk mango
1 spsk hakket jalapeno
½ tsk gurkemeje
2 spsk citronsaft
salt og peber
Pynt: 2 spsk frisk koriander
havegrill
* Tilberedning
Hak løg og ingefær fint.
Opvarm olien i en pande og sautér løg, ingefær og kommen heri i 5 min.
Skræl mangoen og hak kødet.
Kom mango, jalapeno og gurkemeje på panden til løgblandingen.
Rør citronsaft i. Smag chutneyen til med salt og peber.
Klargør en grill til medium-høj temperatur.
Gnid alle sider af mørbradene med karry, salt og peber.
Grill mørbradene i ca. 20 min., hvorunder de vendes regelmæssigt.
Læg mørbradene på et skærebræt.
Lad dem hvile i 5 min.
Skær dem i stykker på 1 cm tykkelse og overfør kødet til tallerkener.
Servér sammen med chutneyen og pynt med hakket koriander.
Server med nye kartofler og salat
--