Logo

Svinemørbrad med æbler og svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

vand el. suppe
1 æble
12 svesker
2 mørbrader
lidt salt og peber
 
Strø lidt peber og salt på den udbankede mørbrad.
Læg 6 vaskede stenfri svesker og tyndtskårne skiver af ½ æble på og bind om kødet.
Brunes i gryden, spæd med kogende vand el. suppe.
Stegetid: ½-¾ time

 
Tips: et stykke svinekam (halskød) kan anvendes på på lignende måde, man udhuler da kødet ved at bore skaftet af en træske på langs ind i det, derved fremkommer et hul, der udfyldes med æbler og svesker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her