Logo

Svinemørbrad i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor svinemørbrad
1 stor tløg
250 g champignoner
1 tsk salt
½ tsk paprika
½ tsk peber
1 spsk olie

Mørbraden pensles med olie. Der drysses salt, paprika og peber på. Den lægges i folie. Løget skæres i halve ringe og champignonerne deles i kvarte og lægges ved mørbraden. Folien pakkes godt om kød, løg og champignoner.

Sættes i en 200ºC varm ovn i en halv time.
Serveres med halve bagte kartofler, som er sat ind i ovnen en god halv time før mørbraden.

Tips: Man kan også skære en ridse halvt igennem mørbraden på langs, fylde den med 100-150 g udstenede, udblødte svesker og rulle den sammen med kødtråd. Hertil vil en tranebærgelé passe fint.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her