4 svinekoteletter uden fedtkant
2 spsk (oliven)olie
1 usprøjtet citron, saft og revet skal af
2 tsk frisk rosmarin, hakket
4 fed hvidløg, knust
2 ds kikærter, skyllede
1 rødløg, finhakket
120 g rucola
*
Mariner svinekoteletterne i halvdelen af olien, rosmarin, hvidløg, citronskræl, citronsaft, salt og peber i et par timer.
Tag koteletterne ud af marinaden, marinaden gemmes til senere.
Varm olien på en stor pande og steg koteletterne 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte.
Tag koteletterne af panden og hæld resten af marinaden på panden.
Tilsæt løg og lad det simre i 2-3 min.
Tilsæt en smule vand og lad det simre videre, til løgene er bløde.
Bland kikærter og løg sammen, smag til med salt og peber og tilsæt rucola.
Tips: Du kan bruge spinatblade i stedet for rucola.
Pr. portion: 494kcal/2068kJ Fedt: 22 g Kulhydrater: 31 g Protein: 37 g