40 g sesamfrø
2 spsk olie
2 tsk sesamolie
4 forårsløg hakkede
2 fed hvidløg finthakkede
2 tsk rød chili finthakket
150 g rå rejer pillede og rensede
150 g frisk fast tofu i tern
100 g champignoner i tynde skiver
1 rød peberfrugt i tynde strimler
2 spsk vand
2 spsk soyasauce
2 tsk sukker
300 g hokkien nudler
Sesamfrøene ristes på en tør pande for jævn varme i 3-4 minutter, panden rystes konstant til frøene er nøddebrune, hældes fra panden og knuses i en morter eller kaffekværn.
Rør olie og sesamolie sammen i en lille skål.
Hæld ca. halvdelen i en wok eller en stor, tykbundet pande.
Varmes for jævn varme.
Løg, hvidløg, chili og rejekød lynsteges i 2 minutter.
Tages op og sættes til side.
Tofu lynsteges under omrøring, til den er let gylden.
Tages op og sættes til side.
Kom resten af olien i wokken og tilsæt grønsager.
Lynsteges i 3 minutter, eller til de er netop sprøde.
Kom vand, soyasauce, sukker og nudler i wokken.
Nudlerne vendes forsigtigt i saucen.
Læg låg på og lad dem simre 5 minutter.
Rør derefter godt rundt, tilsæt rejer og tofu, steges under omrøring i
yderligere 3 minutter for jævn varme.
Drysses med de knuste sesamfrø og serveres.