Logo

Stegte kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte kammuslinger

12 kammuslinger uden rogn og skaller

1 knsp revet skal af 1 økologisk citron

1 spsk ristet sesamolie

1 bdt. forårsløg

200 g tomater

1 fed hvidløg

1 rød chili

4 spsk solsikkeolie

1 tsk frisk ingefær, revet

østers- og fiskesauce, 2 spsk af hver

 

Skyl kammuslingerne grundigt under rindende vand, dup dem godt tørre, og mariner dem sammen med citronskal og sesamolie i 10 min.

Skyl forårsløgene, gør dem i stand, og skær dem i 4 cm lange stykker på skrå.

Dyp hurtigt tomaterne i kogende vand, overhæld dem med iskoldt vand, fjern stilkfæstet og flå dem. Del dem så i kvarter, udkern dem, og skær dem i både.

Hak pillet hvidløg og udkernede chilier fint.

Svits forårsløgene i wokken i halvdelen af olien.

Tilsæt tomater, inge­fær, hvidløg og chili, og steg dem i yderligere 3 min.

Smag godt til med østers- og fiskesauce, og tag det op af wokken.

Varm resten af olien op i wokken, og steg kammuslingerne gyldne heri.

Anret dem på tallerkener sammen med forårsløgene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her