12 kammuslinger uden rogn og skaller
1 knsp revet skal af 1 økologisk citron
1 spsk ristet sesamolie
1 bdt. forårsløg
200 g tomater
1 fed hvidløg
1 rød chili
4 spsk solsikkeolie
1 tsk frisk ingefær, revet
østers- og fiskesauce, 2 spsk af hver
Skyl kammuslingerne grundigt under rindende vand, dup dem godt tørre, og mariner dem sammen med citronskal og sesamolie i 10 min.
Skyl forårsløgene, gør dem i stand, og skær dem i 4 cm lange stykker på skrå.
Dyp hurtigt tomaterne i kogende vand, overhæld dem med iskoldt vand, fjern stilkfæstet og flå dem. Del dem så i kvarter, udkern dem, og skær dem i både.
Hak pillet hvidløg og udkernede chilier fint.
Svits forårsløgene i wokken i halvdelen af olien.
Tilsæt tomater, ingefær, hvidløg og chili, og steg dem i yderligere 3 min.
Smag godt til med østers- og fiskesauce, og tag det op af wokken.
Varm resten af olien op i wokken, og steg kammuslingerne gyldne heri.
Anret dem på tallerkener sammen med forårsløgene.