Trykkoger: 4-5 min. - alm. gryde: 10-15 min.
# Ingredienser
4 stk hornfisk, udbenede
4 tsk salt
2 bdt persille
hvedemel
50 g smør/margarine
2 dl vand
ca. 2 dl cremefraiche 38% eller meljævning
salt, peber
* Tilberedning
Del hver filet i ca. 8 cm lange stykker.
Drys med lidt salt og fordel persillen, der er befriet for de groveste stilke.
Fold rullerne sammen og bind bomuldstråd om.
Vend fiskerullerne i hvedemel.
Brun dem i fedtstoffet i gryden.
Hæld 2 dl vand ved.
Læg låg på gryden og trykkog 4-5 minutter - afkøl hurtigt.
Tag fiskerullerne op i et halvdybt fad.
Jævn saucen med cremefraiche eller meljævning.
Smag til med salt og peber.
Server kogte kartofler til.
Tips Hornfisk kan også koges (se
kogetidstabel) og serveres med karrysauce, citronsauce, peberrodssauce eller persillesauce.