Logo

Stegt strudselever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g strudselever
50 g smør
1 dl hønsebouillon
½ dl Aceto Balsamico
salt og peber
lidt hvedemel

Fjern hinderne der sidder på leveren og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Krydder skiverne med salt og peber og drys med lidt hvedemel. Lad smør bruse op på en varm pande. Steg leveren hurtig på begge sider. Den må godt være rosa indeni, men skal være smuk lysebrune udenpå. Strudselever mister den fine smag og konsistens hvis den bliver stegt for længe. Anret leverstykkerne på tallerkner, kog panden af med Aceto Balsamico og hønsefond og hæld saucen over leveren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her