Logo

Stegt lammebov med urtefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammebov
1 porre
1 gulerod
2 stilkeblegselleri
1 løg
125 g svampe
2 spsk smør
150 g hakket lammekød
1 bundt hakket persille
2 ½ dl piskefløde
100 g brødkrumme
2 æg

Snit porre og gulerod fint.
Hak løget og rens svampene.
Sauter grønsagerne i smør i nogle minutter.

Læg brødkrummen i blød i lidt af fløden.
Rør det hakkede lammekød med salt og rør grønsagsblandingen i.
Tilsæt brødkrumme samt resten af fløden og de to sammenpiskede æg.
Rør farsen godt sammen og krydr.

Fordel fyldet i den udbenede lammebov.
Fold kødet sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn.
Gnid boven med salt og peber.
Læg den i et fad og steg ved 200ºC 1 ½ time.

Server med kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her