En enkel og fræk måde, at servere laks på. Er du ikke til gedeost så prøv evt. med en mild blå skimmelost.
2 fintsnittede skalotteløg
2 spsk balsamico eddike
1 tsk dijon sennep
100 g gedeost
1 frisk rucola
2 stk laksefilet uden skind
1 frisk basilikum
Skær laksen i store tern.
Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken, kun på den ene side.
Drys med salt og peber.
Læg en lille tallerken henover fisken, så den ligger helt plan på panden.
Lad fisken bliver gennemvarm på denne måde. (fisken bliver herved både sprød på en ene side og stadig stegt uden, at blive tør)
Dressing: Rør sennep med salt, peber og balsamico.
Rør olivenolie i lidt efter lidt.
Vend salaten, basilikum og løg med dressingen.
Anret salaten med den stegte laks henover og drys med gedeost.
Server med et godt brød til.