1 renset kanin på 1 ½ kg
50 g margarine
2-3 løg delte i kvarte
2 skivede gulerødder
2 skivede porrer
4-5 flåede tomater
salt og peber
2 fed hvidløg
2 dl halvtør hvidvin
1 dl bouillon
buket af persille, 1 laurbærblad og et par stilke timian
Skyl kaninen og del den i portionsstykker.
Lad margarinen blive gyldent i en gryde og brun kaninstykkerne på alle sider.
Tag kødet op og kom løg, gulerødder og porrer i gryden.
Lad det snurre sig gyldent.
Læg kaninstykkerne tilbage i gryden på grønsagerne og hæld tomaterne ved.
Drys med salt, peber og knuste hvidløgsfed.
Hæls bouillon og vin i sammen med krydderurtebuketten, bundet sammen med bomuldsgarn.
Læg låg på gryden, og lad retten stege ved svag varme til alt er mørt ca. 11/4 time.
Løse ris og/eller flûte er godt tilbehør.