Logo

Stegt hornfisk med sennep og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hornfiskefileter
2 spsk dijonsennep
2 kviste plukket dild
lidt hvedemel til at panere i
smør til at stege fisken i
2 spidskål
2 spsk rapsolie
mix af plukkede urter: dild, persille, spinat, feldtsalat, ramsløg m.m.
1 dl piskefløde
lidt citronsaft
lidt rørsukker
 
Del hver filet i tre stykker.
Smør tre stykker med sennep og hakket dild.
Krydr også med salt og peber.
Læg så de resterende stykker fisk over de tre sandwich i hvedemelet. Smelt smør på en stor pande og steg nu fiskestykkerne gyldne på begge sider, 4 minutter på hver.
Imens: Pluk de yderste blade af kålen og skyl selve hovedet i vand.
Dryp af og flæk dem ud i fire både.
Læg dem i et fad og krydr med salt og peber.
Dryp olie over og sæt fadet i ovnen ved 180ºC i 10–12 minutter.
Når kålen begynder at blive lysebrun, tages den ud.
Pisk nu fløde med citronsaft, sukker, salt og peber til en meget let flødeskum (syrnet fløde) og vend urterne heri.
Servér fisken med et stykke bagt kål på siden.
Læg urterne over kålen og løb ind til bordet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her