2 ferske hornfisk
½ tsk salt
1 knivspids peber
1 stk æg
4 spsk rasp
2 spsk hvedemel
3 spsk persille
2 tsk reven citronskal
1 tsk salt
1 knivspids peber
50 g smør
Dressing:
3 ½ dl cremefraiche 18%
2 æbler
1 stilk bladselleri
1 tsk karry
½ tsk sukker
½ tsk salt
1 knivspids peber
Halver hornfiskene på tværs.
Drys kødsiden med salt og peber og fold dem sammen een gang.
Vend dem i sammenpisket æg og i en blanding af rasp, hvedemel, persille, citronskal, salt og peber.
Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene heri, ca. 4 min. på hver side.
Æbledressing:
Bland cremefraiche med øvrige ingredienser, og smag til.
Lad dressingen stå koldt i 1 time. Rør den op inden servering.