Logo

Squashbåde med tomatfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor squash flækket på langs og befriet for kerner
1 spsk smør eller margarine
1 ½ spsk hvedemel
1 ¼ dl mælk
1 fed hakket hvidløg
½ dl grøn peberfrugt i tern
½ dl hakket løg
salt og oregano
2 ½ dl hakkede modne tomater
 
Bag squashen ved 190ºC i 25-30 minutter med bunden i vejret.
Lav imens en opbagning med smør, hvedemel, mælk og det hakkede hvidløg.
Svits peberfrugt og løg i lidt smør, til de er bløde og kom dem i opbagningen tillige med de flåede og hakkede tomater.
Bland det hele godt og fordel blandingen i squashskallerne.
Bages i ovnen i 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her