Logo

Squash-ragout med pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg squash
½ kg kartofler
1 skivet løg
3-4 spsk smør eller margarine
4 spsk hvedemel
½ liter bouillon (hønseboulllonterning)
6-8 bayerske pølser skåret i skiver
1 æggeblomme
1 ½ dl fløde
2-3 tsk sennep
salt og peber
1 bdt klippet purløg
 
Skær squash og skrællede kartofler i 1 cm store terninger.
Svits løg og squash i fedtstoffet i en gryde.
Rør melet i og spæd med bouillonen.
Kom kartoflerne i og lad det snurre i et kvarter. Bland pølserne i og varm igennem.
Pisk æggeblomme og fløde sammen og rør det i stuvningen.
Smag til med sennep, salt og peber.
Anret i et halvdybt fad og drys med klippet purløg.
 
Ikke fryse-egnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her