Logo

Sprængt gåsebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk gåsebryst

Saltlage:
350 g salt
1 l. vand

Tilbehør:
¼ savoykål i julienne (i tynde strimler)
3 gulerødder i meget tynde skiver
1 finthakket løg
1 kop vand

Sauce:
1 lille løg
1 spsk smør
Hvidvinseddike
Sukker
¼ piskefløde
Revet frisk peberrod
Salt
peber

Gåsebrysterne lægges i saltlage 2 døgn, inden de skylles og koges i letsaltet vand i 15 min.

Sauce:
Det hakkede løg svitses i gyldent smør, tilsæt fløden og lad det stille koge op. Smag til med hvidvinseddike, sukker, revet peberrod, salt og peber.

Tilbehør:
Savoykål, løg og gulerødder dampes under låg i letsaltet vand ca. 4-5 min.
Gåsebrysterne anrettes i skiver på en bund af savoykål med peberrods-sauce henover. Der pyntes med kørvel og serveres med hvide kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her