1 frilands and kogt i 2 timer
6 dl hønsebouillon
50 g smør
2 dl tør hvidvin
1 spsk Maizena
300 g vindruer
1 peberfrugt
Flækkede udkernede druer og skivede peberfrugter brunes på panden og tages op med en hulske.
Panden koges af med bouillon.
Hvidvin røres med Maizena og saucen jævnes hermed evt. lidt kulør.
Partér anden eller skær kødet fra (skindet skæres også fra) og anret den i et ovnfast fad.
Hæld druer, peberfrugt og sauce over.
Varmes i ovn ved 170ºC i ca. 15 min.
Serveres i fadet med stegte kartoffelbåde til.
Stegte kartoffelbåde:
Skræl 6 store kartofler og del dem i både.
Varm 3 spsk vindruekerneolie op og rist bådene ved svag varme i ca. 10 min. tilsæt 3 spsk honning og rist kartoflerne til de er smukt gyldne.
Drys med lidt salt.