3 fed hvidløg
10 g smør
450 g frossen spinat
2 spsk hvedemel
2 dl letmælk
1 tsk olivenolie
¾ kg tomater
oregano
10-12 lasagneplader
50 g 30% ost
Sæt spinaten i køleskabet til optøning dagen før eller tø den evt. op i mikrobølgeovn.
Svits hakket hvidløg i smør og tilsæt optøet, knuget spinat.
Drys hvedemel i spinaten og tilsæt mælk. Lad det koge 2-3 min og krydr med salt og peber.
Pensl et ovnfast fad (et lasagnefad) med olivenolie. Skær skiver af tomat og læg dem i fadet, krydr med oregano, salt og peber. Læg herefter et tyndt lag spinatstuvning og så et lag lasagneplader . Fortsæt lagene og afslut med et lag spinatstuvning. Drys revet ost over og bag lasagnen ca. 35-45 min til overfladen er lysebrun.