Logo

Spinatlasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 fed hvidløg
10 g smør
450 g frossen spinat
2 spsk hvedemel
2 dl letmælk
1 tsk olivenolie
¾ kg tomater
oregano
10-12 lasagneplader
50 g 30% ost

Sæt spinaten i køleskabet til optøning dagen før eller tø den evt. op i mikrobølgeovn.
Svits hakket hvidløg i smør og tilsæt optøet, knuget spinat.
Drys hvedemel i spinaten og tilsæt mælk. Lad det koge 2-3 min og krydr med salt og peber.
Pensl et ovnfast fad (et lasagnefad) med olivenolie. Skær skiver af tomat og læg dem i fadet, krydr med oregano, salt og peber. Læg herefter et tyndt lag spinatstuvning og så et lag lasagneplader . Fortsæt lagene og afslut med et lag spinatstuvning. Drys revet ost over og bag lasagnen ca. 35-45 min til overfladen er lysebrun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her