4 fed hvidløg
800 g kartofler
½ dusk persille, hakket
400 g champignon
2 timiankviste
600 g spinat, frossen
800 g kalkunbryst
300 g perleløg
Pres væsken ud af spinaten og skær den i grove stykker.
Hvidløgene hakkes og brunes i lidt olivenolie.
Spinaten tilsættes og der smages til med salt og peber eventuelt med reven muskatnød.
Skær en lomme i kalkunbrystet og fyld med spinaten.
Luk med tandstikker.
Kartoflerne skæres i tern på ½-1 cm, perleløgene pilles og champignon renses.
Det hele blandes med timiangrene i et oliesmurt ovnfast fad.
Brystet anbringes oven på og retten krydres med salt og peber, inden det steges i ovnen i 45-60 minutter.
Skyen koges ned til det halve og jævnes med Maizena-hvedemel, og smages til med salt og peber.
Skiver af brystet (1 cm) anrettes oven på grønsagerne og drysses med hakket persille, og saucen hældes rundt om .
Tilbehør kan være mixed salat og et godt brød.